top of page

BONCONSUL

Bonconsul is geboren in 2016 en is na enkele jaren uitgegroeid tot een online platform waar onafhankelijke analyses gedaan worden van beursgenoteerde ondernemingen. In de analyses wordt uitgegaan van een grondige fundamentele analyse en een waardering van een aandeel op basis van verschillende waarderingsmethodes. Een voorbeeld van een volledig rapport vindt u hier. Voor derden, via ons BTW nummer, kunnen wij deze rapporten ook op aanvraag maken.

De beleggingsfilosofie bestaat erin een selectief aantal aandelen voor langere tijd op te volgen en op basis van een grondige kennis dan ook een goed in-én uitstapmoment te bepalen. Uiteraard doen we regelmatig een evaluatie van de selectie en indien een onderneming niet meer voldoet aan onze verwachtingen vervangen we deze door beter alternatieven. 

Daar waar de focus in het verleden veelal lag bij ondergewaardeerde gevestigde waarden gaan we vandaag meer en meer op zoek naar de beloftevolle groeiers met een hoog rendement op geïnvesteerd kapitaal (ROCE). Bijzondere aandacht wordt bovendien gegeven aan governance en in hoeverre deze de belangen van de kleine aandeelhouder vertegenwoordigt.

  • Linkedin - Bonconsul
  • Facebook

Wouter De Blaere

Oprichter en eigenaar van Bonconsul. Bouwjaar 1985. Ruime ervaring bij grote financiële instellingen zoals Bank Degroof, NN en Belfius. In 2016 besloot hij zijn jarenlange passie voor aandelen om te zetten in dit platform. Daarnaast is hij ook freelance analist voor het VFB.

  • LinkedIn
Foto-4.jpg

Onze rendementen

Onze transacties verschijnen de dag zelf in uw mailbox waardoor u geheel vrij bent om deze al dan niet te volgen. Hieronder ziet u alvast wat de rendementen de afgelopen jaren waren.

rendementen.png

Hoe kunnen we u helpen?

Het is niet mogelijk vragen te beantwoorden over uw persoonlijke portefeuille. De regelgevingverbiedt ons dat.

Indien u vragen heeft, gelieve het contactformulier hiernaast in te vullen. We komen zo snel mogelijk bij u terug.

Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Het Bonconsul Team

Dankzij onze samenwerking met

lynx-logo.png

Krijgt u 100 EUR cash indien u via Bonconsul een rekening bij hen opent.

Maak er een aan door hier** te klikken en Lynx zal €100 op uw rekening plaatsen.

bottom of page